Voedingsadvies

Sportfit4you is aangesloten bij de BGN. Dit is de bedrijfsvereniging voor gewichtsconsulenten. Hierdoor is het mogelijk voedingsadvies via de zorgverzekering te declareren (mits dit via jouw ziektekostenverzekering geregeld is). Ik werk niet specifiek met een dieet, omdat na verloop van tijd dit niet meer werkt. Vaak val je snel af, maar zitten de kilo’s na stoppen van het dieet er zo weer aan, of wel het dubbele.

Geen dieet

Na de opleiding Sport en voeding via Start2Move, heb ik de HBO opleiding Voedingscoach/gewichtsconsulente via Sonnevelt opleidingen afgerond. Ik ben aangesloten bij de BGN, dit is de bedrijfsvereniging voor gewichtsconsulentes en daardoor is het mogelijk, voedingsadvies via de zorgverzekering te declareren (mits dit via jouw ziektekostenverzekering geregeld is). Ik werk volgens de richtlijnen van de BGN. Dit houdt in dat we samen gaan kijken naar een gezonde leefstijl die bij jouw past. Geen specifiek dieet, maar zorgen dat jij je leef- en eetpatroon dusdanig aanpast naar een gezonde levensstijl. Waardoor je afvalt (of aankomt) op een gezonde, eerlijke en betrouwbare wijze. Een leef- en eetwijze die je de rest van je leven kunt volhouden, zodat je niet gaat jo-joen. En daardoor zorg draagt voor een gezond en gelukkig leven.

Advies op maat

Via een intake gesprek, gaan we een voedingsschema op maat maken. Dit schema maak ik aan de hand van de door jouw van te voren gemaakte eetdagboek. We kijken naar jouw caloriebehoefte (basaalmetabolisme) in combinatie met jouw werk – sport en leefwijze. Met regelmaat kom je bij mij terug om te wegen, je ontvangt tips en recepten om zo een gezonde leef-en eetwijze te ontwikkelen.

Sportfit4you

Klaar voor verandering?