Welkom bij Sportfit4you’s Mindfulness Training!

Ben je op zoek naar manieren om milder te zijn voor jezelf en anderen? Wil je leren hoe je kunt mediteren en meer ontspanning en balans in je leven kunt brengen? Lees dan snel verder. De mindfulness training biedt jou de tools om meer voldoening uit het leven te halen en stressvolle situaties met rust en veerkracht tegemoet te treden.

Wat kun je verwachten?

De mindfulness training bij Sportfit4you is ontworpen om je te helpen je innerlijke rust te vinden. Gedurende zeven sessies zullen we samen de volgende resultaten bereiken:

  • Zelfcompassie ontwikkelen: Leer hoe je vriendelijker en milder kunt zijn voor jezelf, zelfs in moeilijke momenten.
  • Stressbeheersing: Ontwikkel effectieve technieken om stress te verminderen en meer ontspannen te reageren op de uitdagingen van het dagelijks leven.
  • Meditatievaardigheden: Verken verschillende meditatietechnieken om je geest te kalmeren en je aandacht te richten.
  • Bewustzijn: Leer bewust te zijn van je gedachten, gevoelens en lichaamssensaties in het hier en nu.

    Praktische Informatie

  • Aantal deelnemers: De training wordt individueel gegeven.
  • Kosten: De volledige training kost € 495,-inclusief een handboek en een werkboek voor naslagwerk.
  • Duur van de training: De training bestaat uit zeven sessies, inclusief een intake en week 1 in één sessie. Deze sessies kunnen we in zeven opeenvolgende weken plannen, maar zijn ook flexibel om sessies met tussenpozen in te plannen, afhankelijk van jouw voorkeur en agenda.
  • Locatie: Onze training wordt gegeven in een rustige en veilige omgeving in mijn nieuwe salon, waar je je op je gemak zult voelen.

Waarom kiezen voor Sportfit4you’s Mindfulness Training?

Bij Sportfit4you begrijpen we dat mindfulness meer is dan alleen maar mediteren. Het is een reis naar innerlijke rust en welzijn, en we begeleiden je graag op die reis. Ik sta klaar om je te ondersteunen, ongeacht je ervaringsniveau met mindfulness. Wil je meer uit het leven halen en met meer veerkracht reageren op de uitdagingen die je tegenkomt? Schrijf je vandaag nog in voor onze mindfulness training en begin jouw reis naar een evenwichtiger, gelukkiger en meer vervuld leven.

Neem contact op voor meer informatie. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op reis te gaan naar mindfulness en welzijn!

Sportfit4you

Klaar voor verandering?